[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: angel, mary  
Forum » Discutii » Jocuri generalitati » GTA 4
GTA 4
angelDate: Tuesday, 2007-08-14, 2:07 PM | Message # 1
The Big Boss
Group: Administrators
Messages: 88
Reputation: 3
Status: Offline
Grand Theft Auto 4 ( GTA 4 ) va fi lansat de Rockstar Games in al doilea semestru din 2008, atat pe platforma PlayStation 3 cat si pe platforma Xbox 360.

Jocul il are in rolul principal pe Niko Bellic, un est-european in jurul varstei de 35 de ani, care a ajuns in orasul Liberty City in urmarirea "Visului American". Niko a fost convins sa se mute in Liberty City de varul sau, Roman, care i-a scris in mailuri ca duce o viata fabuloasa in Liberty City. Adevarul este ca Roman este un personaj ingropat in datorii care are nevoie de ajutorul lui Niko pentru a reusi sa iasa la suprafata.

Liberty City este o copie a orasului New York si, dupa spusele unor surse, jucatorilor le va trebui o ora pentru a traversa orasul dintr-un capat in altul. Pietonii vor fi mult mai reali decat in editiile precedente, iar traficul va diferi de la ora la ora.

Jocul va fi bazat pe misiuni dar realizatorii incearca sa mascheze limita dintr-o misiune si alta, oferind jucatorilor mai multa libertate pentru explorarea orasului si cladirilor acestuia.

--------------------------------------------------------------------------------
Grand Theft Auto 4 (GTA 4)
Developer: Rockstar North
Publisher: Rockstar Games
Distribuitor: Take-Two Interactive

Trailer aici


 
Forum » Discutii » Jocuri generalitati » GTA 4
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: