[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: angel, mary  
Forum » Discutii » Jocuri generalitati » NFS PRO STREET
NFS PRO STREET
angelDate: Tuesday, 2007-08-14, 1:40 PM | Message # 1
The Big Boss
Group: Administrators
Messages: 88
Reputation: 3
Status: Offline
In noiembrie 2007 va aparea Need For Speed Pro Stret, anuntandu-se o revolutie in domeniu. Fanii asteapta cu sufletul la gura aceasta aparitie si deja fac "liste de asteptare".
Cred ca Need for Speed Pro Stret isi va atinge potentialul maxim doar daca in aceeasi perioada va aparea si un film la cinema care sa aiba aceeasi tematica, asa cum s-a intamplat si cu celelalte editii.

Ultima versiune, Need for Speed Pro, va schimba oarecum nota obiºnuitã a jocului, axându-se mai mult pe cursele de stradã ºi prezentându-le într-o manierã mult mai realistã, o tendinþã oarecum fireascã ºi care vine în întâmpinarea dorinþelor jucãtorilor, scrie cotidianul Atac.

Street-racingul pare a fi o sursã de inspiraþie pentru multe jocuri de acest gen. Poate ºi pentru cã tendinþele culturale au generat un interes mare pentru astfel de manifestãri. În joc vor apãrea evenimente imaginare, cum ar fi tot felul de festivaluri dedicate maºinilor în diferite oraºe ale lumii. Evident cã astfel de manifestãri vor fi însoþite de cursele de rigoare. Misiunea jucãtorului va fi una extrem de limpede, dar nu simplã, sã fie cel mai bun dintre cei mai buni ºoferi, sau piloþi?... rãmâne de vãzut. Aici nu ar fi multe de spus. Maºini care aleargã pe strãzi... Numai cã strãzile sunt preluate cu acurateþe din viaþa de zi cu zi, oraºele în care se pretrec evenimentele chiar existã, modelele de maºini, la fel, detaliile ºi efectele vizuale împing jocul spre un soi de cinematografie virtualã. Condiþii optime pentru a înlãnþui un jucãtor pentru ore întregi în faþa calculatorului sau a consolei.

Versiunea pentru Xbox 360 asigurã ºi o graficã de excepþie. Modelele de maºini au o renderizare dusã la extrem, peste 21.000 de poligoane, care asigurã o fineþe naturalã a maºinilor. Accidentele care se petrec au parte de efecte sonore remarcabile, dar ºi efecte video spectaculoase. Spre exemplu, la o maºinã lovitã uºor apar zgârieturi sau crãpãturi în parbriz. Uneori, dacã loviturile sunt serioase, componente ale maºinii se pot desprinde de aceasta, cum ar fi aripi sau portiere. În afarã de gradul de realism foarte mare pe care îl au maºinile, meritã amintit ºi modul de realizare al decorului. Acesta nu are aspectul plat ºi inert întâlnit pânã de curând la asemenea jocuri. Decorul este o lume în sine, are propria viaþã, este populat cu personaje, ºi nu cu simple desene.

Jocul oferã un nivel de realism customizabil, de la realitate 100% pânã la curse în care maºina pare a scãpa nevãtãmatã chiar dacã este ciocnitã în cursul întrecerii. Acestea este iaraºi un lucru care conferã jocului putere ºi rezistenþã în faþa timpului. Pentru cã, sã recunoaºtem, cine nu ar dori sã piloteze un Porsche sau un Lamborghini pe strãzile pitoreºti din Monaco sau prin aglomeratul Paris? Sau chiar ºi pe un drum de þarã, asta dacã alegem o maºinã adecvatã. O cursã pe un drum de þarã asigurã ºi evenimente neprevãzute, o turmã de oi sau de vaci, nori de praf, sate populate de oameni care stau la terase ºi privesc desfãºurarea cursei, care apoi se trezesc cã le vine cheful de a traversa strada tocmai atunci când jucãtorul este pe cale de a stabili un record de vitezã.

Pentru a downloada un trailer cu NFS PS click aici




Message edited by angel - Wednesday, 2007-08-15, 11:35 PM
 
Forum » Discutii » Jocuri generalitati » NFS PRO STREET
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: